Annons


// behind the scenes med blooc


blooc5

 

blooc7

 

blooc4

 

blooc3 blooc9

 

linje2

 

 

Jag älskar arkitektur! Och det gör också Blooc husleverantör som jag fick uppdraget av att styla nya bilder till deras kommande hus projekt.

Annons

Här är bilderna från deras visnings hus i Kolvik som jag stylade och mera bilder hittar du här.   Tack hjärtligt Frida från Trendenser som uppmärksammade bilderna och gillade speciellt soffans placering vilket var en snackis mellan mig och inhoppade assistenten Alexandra också:) Men det blev bra! Jag är så imponerad av Blooc som bygger inte bara enstaka hus utan levererar hela bostads områden. Håll utik vad som händer i Blooc fabriken framöver som har satt en helt ny standard vad som är möjligt inom husbyggnation, nu erbjuder dom tom. en sov-på-saken övernattning för alla nyfikna hus spekulanter.

/Annaleena från annaleenas hem /Blooc

 

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar | Translate
Laddar