Annons


// behind the scenes med Krisfofer


5

 

6

 

linje2

Mitt ”temporära” hem där vi nu bor under tiden vi ska bygga vårt eget hus här i Stockholm är med i senaste Residence tidningen. Reportaget blev också ett varmt välkomnande till Residence bloggteamet.

Annons

Huset är en hyresrätt i vackra Ekerö och faktiskt just i det här huset samlades 1929 representanter från hela bondesverige och bildade nätverket som idag kallas för Lantbrukarnas riksförbund. Så det här är det närmaste bondeyrket jag kommer någonsin komma 😉

Jag berättar lite i reportaget om min mångåriga bloggresa samt om mina framtidsplaner. Bilderna fotades av  duktiga fotograf Krisfofer Johnsson som inte bara är otroligt bra att jobba med, men som också tillför just den rätta gråa tonen till foton som jag gillar. Bilderna stylades givetvis av mig. Här kommer några behind the scenes bilder från fotningen. Mera bilder finns att se på min blogg eller se alla bilderna i tiddningen som är ute nu!

-annaleenas hem

 

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer | Translate
Laddar