Annons


// behind the scenes med TOOGOOD


7

12

linje2

Det finns inget bättre sätt att lära känna människor som att dricka lite kaffe tillsammans med dom och prata dittan och dattan. Ungefär så var mitt möte och besök hos inredningsvärldens mest hypade Studio i London Studio Faye Toogood, designvärldens egen toppnot. När jag var i London för en månad sen så fick jag en möjlighet att besöka Studio Toogood och fota bilder exklusivt för bloggen Annaleenas hem. Här kommer resultatet.

Annons

Studio Toogood har gått från succe till succe, allt som Faye Toogood har gjort eller gör blir en snackis, allt hon designar blir en trend och ombloggad en biljon gånger. Deras senaste lansering var en klädkollektion som Faye Toogood lanserade tillsammans med systern Erica Toogood, riktig raw haute couture. Därav var jag lite nervös när jag klev in hos dom, jag som aldrig brukar bli nervös. Men när jag väl kom in så mötte jag bara en grupp härliga och coola människor som älskar kreativitet kompromislöst. Jag blev så inspirerad och taggad och oerhörd imponerad över deras kollektiva men samtidigt individuella sätt att arbeta.Toogood stilen satt verkligen i väggarna -fashioned by industri not the fashion industri.

-Studio Toogood.  

6

14 15

  moodboard, creme al´a creme.

1

Här Roly Poly prototyper i lera.

4

Vackra stilleben fanns överallt, alla projekt testas fram på det här sättet.

9

8

3

 

Pansar bänk, 17,000 mässingsspikar spikade för hand i gummiunderlaget. Bara det liksom..

16

5

 

 

-Mera bilder från besöket  finns och se också på min andra blogg Annaleenas hem.

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate
Laddar