Annons


DEN HÄR HÖSTEN OCH LITE NYTT ________


1     3

0

linje2

Den här hösten har varit otroligt intensiv, lärorik och fylld med nya projekt! Här kommer lite behind the scenes info om vad jag har gjort 🙂 I höst har jag inrett Bloocs nya visningshus på Värmdö med Habitats möbler och design. Jag har även utvecklat Moderna bads profil och samarbetat med Scandic och Reklambyrån Honesty. Samarbetet med Opus-fashion i Stockholm där jag skapade set-design för deras fotografering var också jättespännande. Jag ritat produkter till hotell P&M och vänner i Växjö och förra veckan stylade jag även Systembolagets huvudkvarter inför en inspelning (för intern kommunikation). Jag älskar vardagen som stylist, den varierar alltid!

Annons

Under hösten har jag även tagit fram några nya produkter till min webbshop, här är bilder på två av dom. Den första klädhängaren med 20 graders lutning är en variant av den rektangulära. Och den andra är precis som den rektangulära, fast vit. Det är så fantastiskt att se hur efterfrågan på klädhängarna växer, speciellt internationellt. Och som alltid är det en sån ära att få se min design i andra människors hem, men även på hotell och andra offentliga platser. Nu är det en vecka kvar till välförtjänt julledighet med familj. Längtar!

Länk till min webbshop är Annaleena.se/shop.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate
Laddar