Annons


det NYA HUSET _____________


 

PicMonkey Collage

 

1

linje2

Nu börjar husbygget bli en verklighet när bygglovet är klart och första vägen till tomten är dragen! Än så länge finns allt på papper. Att bygga ett hus tar lång tid. Mycket längre än man tror. Men vi hade redan kommit halvvägs när vi började, eftersom vi var rätt så klara med hur vi skulle bygga och hur huset skulle se ut. Min man är byggare och jag jobbar med inredning så vi har pratat mycket hemma hur vårt hus skulle se ut.

Annons

Vi är en aktiv familj kan man säga med fyra barn och vi ville ha ett hus med allt 🙂 Låter kanske präktigt och osvenskt men jag menar att vi la mycket tid, och planerade huset noga. Huset behövde passa ihop med vårt aktiva liv och se bra ut. Den skulle ha en bra sällskapsyta för vuxna, samt en privat yta som spel-tv hörna för barnen utan att man stör varandra. Sovrummen ville vi skulle vara på övervåningen förutom tonåringens och köket skulle vara centrum i huset eller hjärtat i huset som man brukar säga. Vinkelrummet skulle vara en naturlig del med sina skjutdörrar ut till den framtida poolen. Första fasen i husbygget är alltså klart. Puh!

Nu går vi inpå andra fasen, som innehåller några olika moment. Bottenplattan ska gjutas, väggarna måste muras innan frosten kommer och taket läggas. Vi måste bestämma oss för putsens färg men det lutar åt att huset ska ha en naturlig grå puts med  svart plåttak och trädörrar. Men allt kan hända, det här är ju bara en början..

ps. för att samla inspiration till huset har jag startat en pinterest som heter future house och den finns på min pinterest sida och  heter annaleenak 

annaleenashem.blogspot.com

 

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer | Translate
Laddar