Annons


DIY ___________ firewood storage


 

1

2

 

 

 

linje2

 

Jag får ofta frågor var kan man hitta snygga vedhållare som blir en del i inredningen och tar inte så mycket plats. Eftersom är ganska ”hands on” som person och gillar både att designa och göra saker själv, så tänkte jag visa den som jag har gjort hem till mig. Modellen är väldigt enkel att skruva ihop. Vedhållaren är gjord av 18 mm spånskiva, be gärna trävaruhuset såga upp den direkt i lämpliga mått. Våran är 180 cm hög 50 cm bred och 38 cm djup. Höjden kan man naturligtvis bestämma själv. På baksidan har jag en tunnare skiva. Till sist målade jag vedhållaren till vitt. Och just till den här vedhållaren tog vi material från våran gamla säng, vilket kändes ännu mera rätt att skapa något nytt av möbler som vi skulle ha annars slängt. Vedhållaren fick ett fint andrahands värde och vi konsumerade bara inte nytt utan bidrog till ett av våra livsmål, leva sundare och mera ekologiskt.

Annons

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera | Translate
Laddar